Om oss

Vår visjon:

Bidra til å gjøre norske arbeidsplasser til verdens beste.

 

Forretningside:

Bistå i utvikling av bærekraftig arbeidsmiljø innen offentlig og privat sektor, der engasjerte ledere og medarbeidere kan brenne uten og brenne ut.

 

Verdigrunnlag:

Engasjement er ikke et mål i seg selv men et middel for å nå mål.

 

Vi tror at:

  • ekte engasjement er nøkkelen til mestring, prestasjoner og arbeidsglede
  • den gode dialogen er en forutsetning for alt samspill, og individuell vekst
  • konflikter har potensiale i seg til vekst og utvikling

 

Christian H. Rafn – daglig leder
Tlf. 92 28 18 01     Epost: christian@sunneorg.no
Christian Pass

Christian er en engasjert, annerledes, og inspirerende rådgiver og kursholder. Han brenner for å hjelpe andre mennesker til å gjøre en bedre jobb. Han er utdannet siviløkonom, og har lang ledererfaring i næringslivet som personalsjef, økonomisjef og informasjonssjef. Han har vært leder av et datafirma, og har i tillegg erfaring fra kommunikasjon og PR. Sist, men ikke minst, har han 35 års erfaring som kurslærer i meditasjon og stressmestring.

 

Kjernekompetanse: Leder- og medarbeiderutvikling, teambuilding og coaching. Kompetanseutvikling og endringsledelse. HMS-kurs og -arbeid. Forfatter av boken ”HMS=økonomi – verdien av å forebygge”.

 

 

Jørgen Rafn – konsulent
Tlf. 934 111 91     Epost: jorgen@sunneorg.no

13427982_10157047319885013_6143452788579758205_nJørgen Rafn er en åpen, empatisk, og diplomatisk kursholder og konsulent. Han har master i Development Management, samt studert religion og sosiologi. Han har fartstid som både utøver og instruktør i Taekwon-Do, og vært aktiv i ideell sektor. Han har en særlig interesse for psykologi, dialog, og samspill, med fokus på kommunikasjon og konflikthåndtering.

 

Kjernekompetanse: Konflikthåndtering, mekling, stressmestring.

 

 

 


 

Våre samarbeidspartnere:

 

HMS Norge – Jarle Hellum

Jarle HellumHMS Norge ( www.hmsnorge.no ) organiserer verneombud og HMS-ansvarlige over hele landet. De formidler kunnskap som bidrar til trygghet og trivsel på norske arbeidsplasser. I samarbeid med Sunne Organisasjoner og Stamina, arrangerer HMS Norge HMS-tinget hvert år ( www.hmstinget.no ). HMS Norge tilbyr e-læringskurs innen arbeidsmiljø og sikkerhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Genneper GetOut Coaching – Susanne Genneper

Susanne Genneper
Vi samarbeider med Susanne Genneper i oppfølgingen av enkeltmennesker. GetOut coaching foregår ute i naturen, mens man går. Det gir en helt unik mulighet for å oversette læring fra våre kurs til egen livs- og arbeidssituasjon og tenke fritt og åpent rundt konkrete utfordringer. Med Susannes samtaleturer blir det lettere å omsette ønsket endring i eget tempo og terreng. Susanne er en meget erfaren og lyttende coach, samtidig som hun kan stille de ubehagelige spørsmålene når det trengs. Kontakt oss for eventuell videreformidling av kontakt, eller se direkte på www.getoutcoaching.com

 

 

Laila Stange Coaching & Consulting – Laila Stange

LailaLaila har variert erfaring som leder, med særlig interesse for å koble forretningsmessige strategier og mål med tilpasning av de menneskelige ressurser på alle nivåer i virksomheten. Hun har solid erfaring med overordnet ledelse av krevende nedbemannings- og omstillingsprosesser. Laila driver executive oaching av ledere og team, men coacher også privatpersoner. Hun er også en erfaren HR-rådgiver. Laila er ansvarlig i Norge for kjernekvadranten. Hennes hjemmeside er: www.lailastange.no

 

 

 

 

 

Anne Jorunn Ravndal – Kommunikasjonsekspert

Anne Jorun RavndalAnne Jorunn er ekspert i kommunikasjon og retorikk. Målet er å kommunisere slik at mottakerne forstår budskapet, hva det skal lede til gjennom; muntlig, skriftlig og billedlig kommunikasjon.
Har du tenkt over at måten du står på kan virke skremmende, eller at smilet virker forstyrrende på mottakerne? Og hvor fester du egentlig blikket? Hvordan virker ordene som du har valgt, forstår mottakerne hva du sier? Eller har du ganske enkelt snakket deg selv opp, og mottakerne ned? Er du jobbsøker, tillitsvalgt, leder eller en fagperson som skriver og holder muntlige presentasjoner?
Retorikk er et fagområde som nær sagt alle som jobber med mennesker vil ha glede og nytte av å lære. For mer info, se: https://www.ikor.no/