Helgeseminar

STYRK DEG SELV SOM LEDER

Det kan være utfordrende og stressende å være leder i dag. Krevende relasjoner, komplekse oppgaver og høyt tempo kan tære på energi, motivasjon, og evne til å være en god leder. På seminaret tar vi utgangspunkt i dine konkrete utfordringer som leder, gjennom refleksjon, dialog, og faglig påfyll.

 

Velkommen til NaKuHel-senteret i Asker

 

VI VIL I LØPET AV HELGEN UTFORSKE:

 • Dine egne styrker som kan hjelpe deg i krevende situasjoner og relasjoner.
 • Mulige svakheter og begrensninger, og hvordan du kan møte disse mer konstruktivt.
 • Hva som stresser deg mest, og hvordan du best kan bevege deg fra stress til mestring.
 • Krevende relasjoner og mangelfull kommunikasjon.

 

DU VIL FÅ ØKT KOMPETANSE I:

 • Moderne lederteorier: Hva fungerer, og hva fungerer ikke? Innspill til lederrollen i 2019.
 • Engasjement: Kunnskap om hva som bidrar til engasjerte og motiverte medarbeidere.
 • Stress i lederrollen: Er stress skadelig? Hvordan kan du bli bedre rustet for å mestre stresset i hverdagen? Du vil lære mindfulness og avspenningsøvelser.
 • Forstå og bli forstått gjennom emosjonell kompetanse og anerkjennende kommunikasjon.

 

GJENNOMFØRING

 • Vi vil sette pris på om du skriver none linjer til oss på forhånd om dine utfordringer. Da kan vi gi deg et bedre kurs.
 • Du vil få et arbeidshefte som brukes som en rød tråd gjennom helgen. Heftet kan også være nyttig til eget bruk i etterkant av kurset. Dette gjør læringen mer konkret og forpliktende for deg selv.
 • Individuelle og gruppebaserte øvelser og metoder som forsterker din utvikling som leder.
 • Meditative øvelser for økt tilstedeværelse og handlekraft.
 • Individuell veiledning på kurset.

 

Som deltaker får du mulighet til å jobbe med utfordringer du står i gjennom dialog og refleksjon. Deltakergruppen vil være redskap for læring og utvikling.

 

INDIVIDUELL VEILEDNING

I etterkant av kurset gis det tilbud om individuell veiledning.
– 1 veiledningstime på 45 minutter er inkludert i kursprisen pr. telefon.

Velkommen til en helg med næring og påfyll – faglig utvikling, refleksjon, god og sunn mat, meditasjon og turer – alt i vakre, landlige omgivelser nær Oslo.

 

 

PRAKTISK

Sted: Sem i Asker, NaKuHel, Essa
Dato: lør.26 – søn.27 januar 2019 (kl. 10.00- 17.00)
Pris: 4.900 kr
Påmelding: mail@sunneorg.no

Det er mulig å overnatte på Sem Gjestegård. Pris: kr. 1255,- enkeltrom m /frokost (1595,- dbl. rom) (Bookes av deltakeren selv)

 

 

HVEM ER KURSLEDERNE?

Line Ramdahl Nielsen har en bachelor- og master i arbeids- og organisasjonspsykologi, med spesialisering i helsepsykologi. Line utvikler og holder kurs i arbeid og psykisk helse, stressmestring, jobbengasjement, samtalen og arbeidsmiljøets betydning for helse og nærvær. Line har jobber til daglig med arbeidsmiljøprosesser for grupper av ansatte, og lederveiledning.

 

 

Marianne Delmark Solem er pedagog med videreutdanning i organisasjon og ledelse. Marianne har bred erfaring fra fagutvikling, lederstøtte og prosjektledelse. Hun har spesielt kompetanse innen gruppeprosesser i personalgruppe og endringsledelse. I dag jobber hun prosessbasert, med lederveiledning og utvikler og holder kurs innenfor flere ulike temaer, blant annet flerkulturelt arbeidsmiljø, kommunikasjon og konfliktforebygging.

 

Christian H. Rafn har erfaring som personalsjef, økonomisjef, informasjonssjef og daglig leder. Siste 15 årene har han arbeidet med leder- og medarbeiderutvikling, med fokus på psykososialt arbeidsmiljø. Han har også skrevet en bok om arbeidsmiljøøkonomi: hvordan vurdere lønnsomheten av arbeidsmiljøtiltak?

 

 

 

Jørgen Rafn har master i Development Management, samt studert religion og sosiologi. Han har fartstid som både utøver og instruktør i Taekwon-Do, og vært aktiv i ideell sektor. Han har en særlig interesse for psykologi, stressmestring, meditasjon, kommunikasjon og konflikthåndtering.

Velkommen!

I tiden fremover vil det bli mulighet for flere kurs med en helhetlig tilnærming til din utvikling som leder.